Jag är kär i Fjällräven Kånken

 

Bildresultat för kånken

 

Var man än går eller befinner sig ute på stan, på tåget eller är ute reser i Norden och i världen, så ser man många människor i olika åldrar som bär på Fjällräven Kånken.

Som när jag var i New York såg jag flera stycken som hade dessa på ryggen. Inte visste jag att de fanns även där. Tänk att en sådan enkel väska från Sverige har blivit så stor! Är faktiskt inte så liten heller. Även jag bär en svart Fjällräven Kånken-väska – den mest praktiska väskan enligt mig och jag är kär i den och kan inte vara utan den.

Jag har haft många väskor i mitt liv och har fortfarande många väskor i alla färger, former och stilar. Men faktiskt är det nog Kånken som slår och som har fått följa med på flest resor och andra upptåg, allt från en dagsresa eller en längre resa.

Min svarta Kånken-väska har jag haft sedan 2008 och den är verkligen ”still going strong”. Men den har varit med en del prövningar och jag skulle snart inom kort köpa en ny och kanske köpa en i en annan färg? Kan ju erkänna att jag har lite beslutsångest med att bestämma mig för vilken färg jag vill ha på min nästa Kånken.

Har hittat en Rosa kånken hos Revolve – vilken färg är finast tycker Du? Kanske är de bättre med en annan färg? Innehåller affiliatelänk i innlägget.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s