Invigning av Citybanan

Vad dagen hade att bjuda på visste vi inte riktigt när vi gick ut. Vi började med varsin mjukglass på Karlavägen och satte oss i Humlegården. Det började regna lite smått och det fick oss att gå mot centralen.

Eftersom vi inte hade några riktiga planer för dagen så tog vi den nya rulltrappan under hotellet vid Vasagatan och vidare ner till den nya pendeltågsstationen. När vi väl kom ner och gick runt, så kom pendeltåget in på perrongen.

Ut klev det människor och vi klev på. Pendeltåget hade under invigningen blåa skyltar där de visade att det fanns eluttag för ladda mobil. Någonting jag inte är van med.

Resan från Centralen till Odenplan tog 3,5 minuter och under dessa minuter släckte de ner ljuset i vagnen för att vi resenärer skulle få se arbetet i tunneln de har gjort under sedan 2009.

Uppgången till Odenplan, stort, öppet och luftigt.

När vi hade sett klart på tågstationerna så fortsatte vi med vår promenad, från Odenplan till Karlaplan och sammanlagt hade vi gått ungefär 4 timmar. Så härligt med långa promenader, lite glass och gott sällskap.

I promenad i dessa skor.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s