Om Dirigo Ego

cropped-cropped-cid_2622.jpeg

Bakom denna blogg, Dirigo Ego är det jag, Annelie som skriver om allt möjligt och jag delar gärna med mig om vad som händer i mitt liv och vad jag gillar. Dirigo betyder ”jag styr” på latin och tyckte att det passade bra när jag började blogga. Jag tycker det fortfarande.

Bor på Gärdet, Stockholm och trivs bra trots att jag mitt hjärta bultar för Saltsjöbaden och havet. Men mitt hjärta bultar nog allra mest för Norge, inte så konstigt då jag har arbetat där och att jag har varit där varje sommar och vinter sedan jag var liten tjej, samt att min mamma kommer därifrån.

Eftersom jag är i mellan två arbeten idag så hinner jag med en eller två latten och blogga en del. Har lång erfarenhet med att arbeta som undersköterska, vilket jag söker arbete som, men där emellan bloggar jag 🙂

Samarbete – önskar du ett samarbete med mig är du välkommen att höra av dig.

Affiliate-länkar – Ibland använder jag affiliate-länkar och det gör jag för att ni kan få en inblick om produkterna jag pratar om. 

Pressutskick och produktprover – Tar gärna emot detta för att kunna testa och eventuellt recensera. Dock är detta inte någon garanti för att det kommer upp något på bloggen, utan jag väljer ut det som intresserar mig. Alla omdömen och och åsikter på denna blogg är mina egna. 

E-post: carpe_noctum@outlook.com

 

Annonser